DE afgelopen WEEK:

Zaterdag 2 december was de temperatuur bij de start om 10 uur nog onder het vriespunt. In onderling overleg werd er besloten in één groep naar Putte te rijden. Met Gerard Mulders en Cees Mathijssen op kop ging de route eerst naar Nispen. De mannen reden zoveel als mogelijk de doorgaande wegen. Via Essen-Hoek en de Kalmthoutse Heide werd er over het fietspad langs het spoor naar Putte gereden. Hier werd bij café Grenszicht gestopt. 13 Leden gingen daar koffie drinken en 5 leden reden door, waarvan Cees Mathijssen en Theo Jukes de koppositie innamen. Via de Putseweg reden ze over de Groene Papegaai naar Huijbergen. Achter Wouwse Plantage door ging het naar Nispen. Beide groepen reden bijna 55 km deze morgen.

Zondag waren de temperaturen bij de start nog steeds onder het vriespunt. Ook deze dag werd er in één groep gereden. Vertrokken werd er met 11 leden. De koffiestop was bij de Bostella in Essen-Hoek. Henk Verschuren stond thuis met een lekke band, en kwam iets later aansluiten bij de koffiestop. De 12 leden reden nog een rondje van 30 km. Jörgen, Ilse en Jan Mulders hadden deze morgen de wandelschoenen opgezocht.
John van Houten, Arnold v.d. Maat, Walter Erdelmann, Jan Bakker, Frans van Geloven, Ad Lambregts en Ad van Haperen hadden waarschijnlijk de soep al geroken, want zij kwamen op tijd binnen voor onze eerste erwtensoepdag van de winter. Voor Ad de Beukelaer en Eric Langelaan was ook nog een bakje over. Zij reden samen de veldtoertocht in Rucphen. Theo Jukes en Toon Antens werden daar ook nog gespot.
 

DE KOMENDE WEEK:

DATUM VERTREKTIJD AFSTAND SOORT TOCHT
Za. 02-12 10:00 uur 50-70 KM Fietstocht
Zo. 03-12 09:00 uur 50-70 KM Fietstocht

Woensdag:

 

VELDRITTEN EN GRAVELRITTEN:

Een overzicht van de veldritten en gravelritten komende week. Met dank aan Grensloos Toeren.

08-dec-23 Bosschenhoofd Breda international airport, Bredasebaan 1 19.00-20.00 17/32 www.tcdepion.nl

 

Gefeliciteerd:

Jos Dierks 7 december 71 jaar                           
Pieter van Leijsen 7 december 79 jaar
     
     
     
     
     
     

 

Het WINTERprogramma is HIER op onze site te vinden.